Veelgestelde Vragen

Ik wil een proefles volgen, moet ik mij daarvoor aanmelden?
U of uw kind kan gewoon langs komen en meedoen, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. De proefles is gratis. Van de leiding krijgt u als het bevalt een inschrijfformulier mee.

Hoe gaat het verder na de proefles?
U neemt het ingevulde inschrijfformulier de volgende keer mee en levert het in bij de leiding. Vanaf die datum gaan de kosten starten.

Wat is de contributie? / Wat zijn de kosten?
De kosten staan vermeld onder "Lid worden". Eénmalig inschrijfkosten bedragen €7,50. De bondscontributie zit inbegrepen.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind gymmen?
Vanaf dat een kind kan lopen is het welkom op Ouder en Peuter gym, voor elke leeftijd hebben wij een lesuur, zelfs dames van dik in de 90 bewegen elke week nog fanatiek.

Ik wil opzeggen, hoe doe ik dat?
Opzeggen kan schriftelijk door een mail te sturen naar ledenadministratie@krachtenvlugheid.nl. Zeg uiterlijk 1 maand voor het aflopen van het kwartaal op.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Bent u niet tevreden over een les, leiding of iets anders dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@krachtenvlugheid.nl

Welke maatregelen treffen jullie i.v.m. corona?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Op https://nocnsf.nl/sportprotocol zijn de regels te vinden.

Hoe streng zijn de leeftijdsgrenzen?
Mijn kind is 8,5 en bij de les staat dat het vanaf 9 jaar is, mag hij/ zij wel komen? Kom gerust een proefles doen en kijk of het bevalt, bespreek het met de leiding en jullie komen er samen wel uit.

In welke gymzalen zitten jullie?
Wij zitten in 8 gymzalen door de hele Zaanstreek, in het kaartje hiernaast kunt u precies zien waar we zitten en wat voor u het beste aansluit.

Mijn kind wil op een tweede uur, mag hij/ zij daar ook een proefles van volgen?
Ja, dat mag. U ontvangt dan een korting op de kosten van het tweede uur