Archief

Koninklijke Erepenning

Geplaatst op 28 november 2017

Zaterdag 25 november 2017 was de feestelijke receptie voor het 100 jarig jubileum van onze vereniging Kracht en Vlugheid. Wauw wat hebben wij een prachtige verrassing ondergaan.

De koning heeft de Koninklijke Erepenning toegekend aan Kracht en Vlugheid.

Tijdens de receptie heeft locoburgemeester Jeroen Olthof de Koninklijke Erepenning uitgereikt.

Hieronder ziet u aantal foto's van de uitreiking.


Links: Jeroen Olthof, rechts: Albert Oosterbroek

v.l.n.r: Joop de Boer, Sabrina van der Graft, Albert Oosterbroek, Jeroen Olthof, Martin van der Vlis, dhr. Warffemius (KNGU)

Demonstraties Gedempte Gracht 23 september 2017

Geplaatst op 24 september 2017

Vanwege ons 100 jarig bestaan, hadden we van K&V een demonstratie op de Gedempte Gracht! Selectie, recreanten en Freerunners tesamen. Foto's van dit evenement zijn hier te vinden!

Receptie: K&V 100 jaar!

Geplaatst op 24 september 2017

Kom ook naar de receptie! Je vindt de brief hier.

Rommelmarkt

Geplaatst op 24 september 2017

Turndemonstraties op de Gedempte Gracht

Geplaatst op 16 september 2017

Vakantie

Geplaatst op 18 juli 2017

We wensen iedereen een fijne vakantie toe!
Vanaf maandag 4 september 2017 beginnen we weer!

Seizoensafsluiting

Geplaatst op 18 juni 2017

De wedstrijden van dit seizoen zijn nu toch echt afgelopen, maar we hebben nog wel wat uitslagen. De uitslagen van de regiokampioenschappen en die van de toestelkampioenschappen zijn nu ook op onze site te vinden. Onze leden hebben dit jaar weer een prachtig seizoen neer gezet!

De foto's zijn van de toestelkampioenschappen.Uitslagen onderlinge wedstrijden

Geplaatst op 21 mei 2017

De uitslagen van de onderlinge wedstrijden van zaterdag 20 mei zijn terug te vinden onder Uitslagen.

Winnaars Ringenwedstrijd 2017

Geplaatst op 7 april 2017

Onze eigen lord and ladies of the rings hebben weer erg hun best gedaan afgelopen weekend. De ringenwedstrijden waren weer een succes bij ons in de gymzaal. Hier kun je de prijswinnaars 2017 van K&V vinden.

Competitie rondes 2016-2017

Geplaatst op 25 maart 2017

Afgelopen seizoen zijn er weer de competitie wedstrijden geweest.

Van K&V deden er 24 turnsters mee van zowel de selectie als de recreanten. De eerste ronde was 26/27 november, altijd weer spannend voor zowel de leiding als de meiden. Want ja het is de eerste wedstrijd en gaat dat ene onderdeel wel goed, ik ken hem pas net... Ojee weet ik de oefening nog wel...

Maar gelukkig ging dat best goed, we hebben weer leuke en mooie oefeningen gezien. Niet iedereen had natuurlijk prijs, soms scheelde het maar een paar tiende! Maar de leiding en de meiden gingen wel tevreden naar huis.

De prijswinnaars: Mandy (1e), Floor (1e), Madelief (1e), Jacinta (2e) en Denise (3e) zorgden voor 5 medailles die meegingen naar K&V.

28/29 januari was alweer de 2e ronde, ook spannend net na een Kerstvakantie. Je kon zien dat iedereen meer had getraind. Ondanks een muziekinstallatie met de hik, ging het net allemaal wat lekkerder en soepeler. Voor de selectie meiden (de hogere niveaus) was het ook spannend want naar aanleiding van deze wedstrijd kun je doorstromen van het Rayon naar de Regio!

Bij de recreanten waren een paar dames die voor het eerst meededen. Maar gelukkig goed voorbereid, want ze wisten alles uit hun hoofd.

Het ging dit keer nog beter, want er gingen nu 7 medailles mee.

De prijswinnaars: Mandy (1e), Floor (2e), Madelief (1e), Denise A. (3e), Jacinta (2e), Denise B.(1e), Meya (3e)

De dames die doorstromen zijn: Mandy, Kim, Stephanie, Floor, Yasmine en Kira.

Reactie na de wedstrijden voor de meiden die net voor het eerst meededen: "Vet cool! Ik vond het eerst best eng en was ook zenuwachtig maar nu niet meer. Zijn we nou al klaar? Het was leuk, wanneer is de volgende?"

Nou de volgende en alweer de laatste wedstrijd was al 4/5 maart, net iets meer dan een maand later. Ook hier hebben ze weer geweldig hun best gedaan. Bij de selectie meiden konden ze ook Rayonkampioen worden!

Voor sommige net iets meer druk daardoor.

De score dit keer was top! 10 medailles!

De prijswinnaars:

Stephanie (2e), Jessica (4e), Kira (3e), Mandy (2e), Floor (2e), Madelief (1e), Denise Antoni (2e), Maxine (3e), Denise B.(1e), Jacinta (3e).

Mandy is Rayonkampioen!

We kunnen weer terugkijken op een paar mooie wedstrijden. Met voor de meiden nu de jacht naar nieuwe uitdagingen en nieuwe oefeningen! Maar sommige moeten nog even extra hun best doen met de huidige oefening voor bij de Regiowedstrijden.

Alle leiding weer top gedaan om alle oefeningen aan te leren. En de meiden hebben dat toch weer mooi allemaal laten zien wat ze geleerd hebben.

Deze wedstrijden zijn niet mogelijk zonder jury. Dus die wil ik op deze manier ook nog even ontzettend bedanken voor hun inzet!

Per jury mogen er namelijk 3 kinderen per wedstrijd meedoen. Er zijn naast bovenstaande deelnemers nog meer turnsters die wel mee willen doen, alleen hebben we daar helaas nog niet genoeg jury voor. Dus ouders geef je op voor een jury cursus! Dan kunnen we nog meer deelnemers blij maken met misschien wel veel meer medailles. Moeilijk is het niet, je wordt heel goed begeleid hierin, met onder andere een cursus. Veel tijd kost het ook niet. De cursus zelf is een paar uurtjes, op de wedstrijd is het hooguit een middag of ochtend. Wil je opgeven? Dan kan dat via het secretariaat of het wedstrijdsecretariaat. De gegevens staan in het clubblad en op de website.

We zien graag jullie opgave tegemoet!

Geschreven door Andries Kohlberg, een van de trotse trainers & trainsters.

Uitslagen 3e ronde Competitie & Recreatie

Geplaatst op 21 maart 2017

De uitslagen van de 3e ronde Competitie en Recreatie van begin maart staan online! Je vindt ze onder Uitslagen.

Hemelvaartkamp 2017!

Geplaatst op 12 maart 2017

Ahoy maatjes! Ook nu zijn de voorbereidingen in volle gang voor het supertoffe Hemelvaartkamp van Kracht en Vlugheid! Vorig jaar zijn jullie als superhelden weer naar huis gegaan, dit jaar gaan we op zoek naar echte piraten!

Lees er alles over in deze brief.

Jaarverslag 2016

Geplaatst op 5 maart 2017

Het jaarverslag van 2016 van K&V staat online en is te vinden onder Leden > Clubblad. Of hij is direct te downloaden: Jaarverslag 2016.

Jaarkalender bijgewerkt

Geplaatst op 12 februari 2017

We hebben de agenda weer bijgewerkt! Alle activiteiten zijn weer up-to-date. Je vindt ze op de Jaarkalender.

Uitslagen 2e ronde Competitie & Recreatie

Geplaatst op 12 februari 2017

De uitslagen van de 2e ronde Competitie en Recreatie van eind januari staan online! Je vindt ze onder Uitslagen.

Vorige Volgende