Archief

Lessen in coronatijd & contributie

Geplaatst op 4 mei 2020

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

De afgelopen weken hebben we om bekende redenen onze lessen moeten staken. Via onze website en de facebookpagina hebben wij geprobeerd u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

De vereniging is afhankelijk van de adviezen van het RIVM, NOC*NSF, KNGU en uiteindelijk de gemeente die bepalen of en hoe we de lessen weer kunnen opstarten.

Lees verder in deze brief

Coronavirus update

Geplaatst op 29 april 2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Zoals beloofd houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t het coronavirus.

Binnen onze vereniging volgen wij de adviezen van het RIVM, NOCNSF en de KNGU. Dinsdag 21 april j.l werd bekend gemaakt dat kinderen tot 12 jaar oud weer buiten mogen sporten. Gemeente Zaanstad werkt aan een protocol waarin wordt bepaald aan welke eisen het buitensporten dient te voldoen. Zodra er meer bekend is over het eventueel opstarten van de lessen zullen wij u daar via Facebook en via de website over informeren.

U zult begrijpen dat het organiseren van deze bijzondere wijze van lesgeven om voorbereiding vraagt. Momenteel kunnen wij nog niet melden of er buiten gesport kan gaan worden. We werken hier hard aan, maar zijn als vereniging van veel factoren afhankelijk.We hopen op uw begrip.

Het bestuur van K&V

Contributie - coronavirus

Geplaatst op 4 april 2020

Beste leden,

De contributie over het 2e kwartaal 2020 is van uw rekening afgeschreven.

Wij begrijpen dat dit vragen kan oproepen omdat er vanwege de coronavirus tot voorlopig 10 mei 2020 geen les mag worden gegeven. Het bestuur is op dit moment aan het bekijken op welke manier zij de leden kan compenseren voor de niet gegeven lessen.

Afhankelijk van de coronasituatie (kunnen wij in juni of augustus starten) denken wij aan een forse reductie (korting) op de contributie over het 3e kwartaal 2020.

Zodra er meer duidelijkheid is van overheidswege (waarschijnlijk na 28 april) kunnen wij ook meer duidelijkheid brengen hoe wij dit exact gaan invullen.

Wij hopen en vertrouwen op uw begrip in deze moeilijke tijden.

Het bestuur

CORONA VERSUS DE LESSEN

Geplaatst op 2 april 2020

Op advies van het kabinet, RIVM maar ook KNGU en het NOC zijn de lessen stop gezet.
De laatste adviezen zijn dat alle sporten tot 28 april 2020 zijn stil gelegd.
Wij hopen, als de coronabestrijding dit toelaat, vanaf maandag 11 mei 2020 weer te kunnen gaan sporten.

Houd de website in de gaten want eind april komt er van regeringswege een nieuwe update.

Wij rekenen op uw begrip want het is ook in uw aller belang dat we allemaal gezond blijven.

Wilt u tijdens deze Corona periode bewegen ga dan naar de link:
Uitzendingen Nederland in Beweging

Het bestuur

STOPZETTEN VAN DE LESSEN

Geplaatst op 13 maart 2020

Op advies van het kabinet, RIVM maar ook de KNGU en het NOC zullen alle lessen met ingang van heden worden stop gezet vanwege het coronavirus.

Voor zover thans valt te bezien zullen vanaf dinsdag 7 april 2020 de lessen weer worden hervat tenzij er nadere instructies komen van de betreffende instanties.

Update: Tevens is ook de Algemene Ledenvergadering afgelast en verplaatst naar een nog nader te bepalen datum.

Wij hopen op uw begrip.

Het bestuur.

Jaarverslag 2019

Geplaatst op 27 februari 2020

Het jaarverslag van 2019 van K&V staat online en is te vinden onder Leden > Clubblad. Of hij is direct te downloaden: Jaarverslag 2019.

Hemelvaartkamp 2020

Geplaatst op 2 februari 2020

De voorbereidingen zijn bij ons alweer in volle gang: We gaan weer op Hemelvaartkamp!
En wel van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020. Het thema dit jaar is "Alle dagen feest!".

In deze brieven, die ook op de lessen uitgedeeld worden, staat alle informatie. Inschrijven gaat digitaal via deze link: https://forms.gle/di6zpBqSjhGikMNy8.

Zijn er nog vragen, dan kunnen jullie mailen met kamp@krachtenvlugheid.nl

Namens de kampcommissie,
Anke de Kruijf

1e kampbrief 2020
Aanmeldingsformulier 2020

"Kijk eens wat ik kan!"

Geplaatst op 29 oktober 2019

In de week van 4 november wordt er bij K&V weer een "Kijk eens wat ik kan!" week gehouden! Dit is hét moment om aan vrienden, familie, buren, etc te laten zien wat je allemaal op de les geleerd hebt. Iedereen is welkom om te komen kijken. Dus geef het alvast door!

Namens de PR-Commissie
(Ilya)

Te koop: Kopieermachine in uitstekende staat

Geplaatst op 30 september 2019

Een Ricoh MMPC 3002
Kan alle maten in zowel kleur als zwartwit afdrukken.
Ook het maken van boekjes is mogelijk.
De kwaliteit is prima.
Voor informatie kunt u kontakt opnemen met 06.23903393

Vriendjes en vriendinnetjes week!

Geplaatst op 5 september 2019

(alle lessen van 9 t/m 14 september)

Dag sportieve K&V-er!

Fijne vakantie gehad? Vast wel!
Ik wilde je even laten weten dat het volgende week vriendjes en vriendinnetjes week is bij Kracht & Vlugheid. Dit betekent dat je vriendjes en vriendinnetjes mee mag nemen naar de les! Uiteraard kunnen ze lekker meedoen. Volgens mij wordt dat hartstikke gezellig!
Tot volgende week!

Groetjes,
De leiding

Lessen beginnen weer!

Geplaatst op 9 augustus 2019

Na een fijne vakantie beginnen de lessen weer vanaf maandag 26 augustus 2019 !!

Allen weer, ook nieuwe leden, hartelijk welkom.

Nieuwe toestellen aanschaffen

Geplaatst op 16 juli 2019

Aan de ouders van de jeugdleden en aan de volwassen leden,

Wij willen nieuwe toestellen aanschaffen ten behoeve van Gymzaal de Greep. Het gaat om een springkast en een turnbalk.

De huidige springkast is sterk verouderd en de kast die wij op het oog hebben is, zeker voor de kinderen, veel gebruiksvriendelijker. Daarnaast zou een nieuwe balk ook geen overbodige luxe zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we veel geld nodig, ca. €4000,00! Daarom vragen we u een bijdrage van €10,- te storten op onderstaande rekening. Uiteraard is dat niet verplicht! En mocht u mensen/bedrijven kennen die een sponsorbijdrage zou kunnen leveren, is dat natuurlijk helemaal fantastisch!

Met vriendelijke groet,

Bob en Henny Zwaal

Rekeningnummer: NL52INGB0000706990 tnv Kracht en Vlugheid Zaandam

Sprookjeskamp 2019

Geplaatst op 7 juli 2019

Yes! Ook dit jaar mochten wij weer met een grote groep kinderen op Hemelvaartkamp! Al ruim 40 jaar gaat er elk jaar een groep kinderen met een te gekke ploeg leiding mee op kamp. Dit jaar was het thema "Sprookjes" en gingen we met ruim 40 kinderen naar Scouting Raboes in Laren. Het vertrek vanaf de Greep begon met een introductiespel, om te kijken bij welke groep jij het beste zou passen. Pas jij bij de heksen? Of ben jij meer een elfje? Of misschien wel een dwerg? Alle deelnemers kregen een gekleurd t-shirt en werden zo in groepen verdeeld.

Bij aankomst keken we onze ogen uit, wat een prachtige locatie, middenin het bos! Hoewel veel kinderen al jaren met ons meegaan, waren er ook dit jaar weer wat nieuwe kinderen mee. Daarom begonnen we, na het uitladen van alle spullen, met de kennismakingsspelen. Terwijl in de keuken al begonnen werd aan de kippensoep en de macaroni had iedereen de tijd om het kampterrein te verkennen. 's Avonds gingen we de hei op en werd er ’s nachts nog een smokkelspel gedaan voor de oudste deelnemers, waarbij de giftige appels van Sneeuwwitje gesmokkeld moesten worden. Daarna was het natuurlijk dik keten in de slaapzalen, en vrijdagochtend weer vroeg op!

Er werd begonnen met een vossenjacht in het dorp, waarbij allerlei sprookjesfiguren gevonden moesten worden. Je kreeg bij ieder figuur een zin uit een sprookje, die uiteindelijk 1 verhaal zouden gaan vormen. Daarna was er nog tijd om een lekker ijsje te halen bij de plaatselijke ijskraam en terug op het kamp stond Levend Ganzenbord op het programma, waarbij de deelnemers sprookjesachtige opdrachten moesten uitvoeren. Kun jij een stuk lopen in de Zevenmijlslaarzen van Klein Duimpje? Of vliegen op het tapijt van Aladdin? Na iedere goed uitgevoerde opdracht mocht er weer gedobbeld worden, om zo de finish te bereiken.

's Avonds hebben we lekker patat gegeten en daarna kon iedereen zich klaarmaken voor de Bonte Avond! Niet alleen was er disco, maar we hebben ook wat optredens gehad en konden marshmallows boven het kampvuur maken. Heel gezellig!

Zaterdagochtend was het, geheel tegen de traditie in, alweer tijd om de spullen te pakken. We zijn lekker gaan zwemmen in Bussum en hebben iedereen daarna weer helemaal schoon afgeleverd bij de Greep.

En toen zat kamp er alweer op! Wij willen de deelnemers bedanken voor een geweldig gezellig kamp! Wij hebben ons in elk geval prima vermaakt, alleen was het natuurlijk veel te kort! Volgend jaar maar weer vier dagen???

Namens de kampcommissie,
Anke

Meivakantie

Geplaatst op 15 april 2019

De meivakantie is van vrijdag 19 april 2019 tot en met zondag 5 mei 2019

Vanaf maandag 6 mei 2019 zijn de zalen weer open voor de lessen.

Hemelvaartkamp 2019

Geplaatst op 7 april 2019

We gaan weer op kamp! In het Hemelvaartweekend van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni. In deze brieven kunnen jij en je ouders alle info lezen. Inschrijven doe je via deze link: https://forms.gle/rPACXeyAKucr2RDs5.

1e kampbrief 2019
Aanmeldingsformulier 2019

Vorige Volgende