(Groot)ouder en Peutergym: Samen Ontdekken en Bewegen

Kom samen met je kleintje genieten van speelse en energieke bewegingsactiviteiten. Ons programma is speciaal ontworpen om (groot)ouders en peuters de kans te geven om samen te bewegen, lachen en nieuwe dingen te ontdekken. Het is een geweldige gelegenheid om een sterke band op te bouwen en kostbare momenten te delen terwijl jullie samen plezier beleven.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen: Ontdek samen met je peuter leuke en eenvoudige oefeningen die goed zijn voor lichaamsbeweging en coördinatie.

Spelenderwijs Leren: We geloven in leren door te spelen. Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om zowel educatief als leuk te zijn.

Veilige Omgeving: Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin peuters zich vrij kunnen bewegen.

Gemeenschap: Ontmoet andere (groot)ouders en peuters uit de buurt en bouw waardevolle vriendschappen op. 

Ontwikkeling van Vaardigheden: Onze programma’s helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden van peuters te ontwikkelen op een leuke en stimulerende manier.

Creativiteit: Samen experimenteren we met beweging en verbeelding, waardoor de creativiteit van peuters wordt gestimuleerd.

 

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten, het delen van lachen en het bouwen aan sterke banden. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze geweldige gemeenschap van (groot)ouders en peuters!

Proefles Lid worden