Heren keep fit

Kom mee doen aan energieke bewegingsactiviteiten! Op donderdag avond gaan de mannen los. De les is speciaal ontworpen om tot op hoge leeftijd fit te blijven en iedereen kan mee doen. Deze uren zijn niet alleen in trek door het bewegen zelf, maar ook vanwege de gezellige borrelmomenten na afloop van de inspanning.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen:Deelnemers ontdekken leuke en eenvoudige oefeningen die goed zijn voor lichaamsbeweging en coördinatie.

Veilige Omgeving:Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij kan bewegen.

Ontwikkeling van Vaardigheden:Onze lessen helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden op peil te houden op een leuke en stimulerende manier.

Gezelligheid:Deelnemers ontmoeten nieuwe en oude kennissen en kunnen zo waardevolle vriendschappen opbouwen of onderhouden.

Wanneer en Waar: Op de donderdagavond wordt er in “De Greep” gewerkt om de spieren soepel te houden. Zie voor een volledig overzicht het rooster. 

Leeftijd: Vanaf 55 jaar, maar wie er al iets eerder mee wil beginnen is ook welkom. U hoeft niet in een topconditie te zijn om mee te doen: iedereen heeft zijn of haar eigen tempo bij de oefeningen. Een maximumleeftijd hebben we niet. Het oudste actieve K&V lid is maar liefst 90 jaar oud!

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten en het bouwen aan sterke vriendschappen. Zo hebben we na de oefeningen een balspel “Brugbal” en daarna voor de liefhebber een derde helft. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Proefles Lid worden