Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij verschillende lesuren: er zijn gemixte groepen en uren alleen voor meiden of jongens, in verschillende sporthallen in Zaandam, Koog aan de Zaan en Zaandijk.

Turnen meisjes en jongens vanaf 4 jaar

Laat uw kind genieten van speelse en energieke bewegingsactiviteiten. Deze lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen de kans te geven om samen te bewegen, te lachen en nieuwe dingen te ontdekken. Het is voor de kinderen tevens een mooie gelegenheid om een sterke band op te bouwen en waardevolle momenten met elkaar te delen.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen: Kinderen ontdekken leuke en eenvoudige oefeningen die goed zijn voor lichaamsbeweging en coördinatie.

Veilige Omgeving: Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen bewegen.

Ontwikkeling van Vaardigheden: Onze lessen helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen op een leuke en stimulerende manier.

Gemeenschap: Kinderen ontmoeten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen zo waardevolle vriendschappen opbouwen.

Competitie: Een keer per jaar nemen de jeugdleden van K&V het op tegen elkaar en strijden ze om medailles tijdens de onderlinge wedstrijden.

Wanneer en Waar: Er zijn op iedere doordeweekse dag wel lesuren voor jeugd. Bekijk voor het volledige overzicht het lesrooster.

Leeftijd: Van 4 tot en met 14 jaar

 

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten, het samen lachen en het bouwen aan sterke banden. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Proefles Lid worden