Turnen 14plus

Kom genieten van energieke bewegingsactiviteiten. Deze lessen zijn speciaal ontworpen om samen te bewegen, te lachen en nieuwe dingen te leren. Bij K&V trainen leden vanaf 14 jaar één keer per week. Het is voor de deelnemers tevens een mooie gelegenheid om een sterke band op te bouwen en waardevolle momenten met elkaar te delen.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen: Deelnemers ontdekken leuke en eenvoudige oefeningen die goed zijn voor lichaamsbeweging en coördinatie. 

Veilige Omgeving: Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij kan bewegen.

Ontwikkeling van Vaardigheden: Onze lessen helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden te ontwikkelen op een leuke en stimulerende manier.

Gemeenschap: Deelnemers ontmoeten nieuwe vrienden en vriendinnen en kunnen zo waardevolle vriendschappen opbouwen.

Competitie: Een keer per jaar nemen de leden van K&V het op tegen elkaar en strijden ze om medailles tijdens de onderlinge wedstrijden. Hieraan doet ook de 14+ groep mee.

Wanneer en Waar: De training voor deze groep is op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00. Deze valt samen met de training van de selectie.

Leeftijd: Vanaf 14 jaar. De meeste leden in deze groep zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, maar het is zeker niet verplicht om er daarna mee te stoppen. Ook recreanten tussen 18 en 60 jaar zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze groep.

 

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten en het bouwen aan sterke vriendschappen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Proefles Lid worden