Veelgestelde Vragen

Ik wil een proefles volgen, moet ik mij daarvoor aanmelden?

U of uw kind kan gewoon langs komen en meedoen aan een gratis proefles. Wel vinden we het handig om het vooraf even te horen. Schrijf je hier in voor een proefles.

Hoe gaat het verder na de proefles?
Inschrijven kan via onze website of via een inschrijfformulier. Dat kunt u inleveren bij de leiding. Vanaf de inschrijfdatum gaan de kosten starten.

Hoe duur is het om lid te zijn van K&V?  

De kosten per kwartaal staan vermeld onder “Lid worden”. Daarnaast zijn er eénmalig inschrijfkosten van euro €7,50. Je betaalt het kwartaalbedrag dus vier keer per jaar.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind gymmen?
Zodra een kind kan lopen is het welkom op (groot) Ouder en Peuter gym. Voor elke leeftijd hebben wij een lesuur, het oudste actieve K&V lid is 90 jaar!

Ik wil opzeggen, hoe doe ik dat?
Opzeggen kan schriftelijk door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@krachtenvlugheid.nl. Zeg uiterlijk 1 maand voor het aflopen van het kwartaal op.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Bent u niet tevreden over een les, leiding of iets anders dan kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@krachtenvlugheid.nl  of contact opnemen met een van onze vertrouwens-personen J. de Boer of W. van Koolwijk

Hoe streng zijn de leeftijdsgrenzen?

Mijn kind is 8,5 en bij de les staat dat het vanaf 9 jaar is, mag hij/ zij wel komen? Kom gerust een proefles doen en kijk of het bevalt, bespreek het met de leiding en jullie komen er samen wel uit.

In welke gymzalen zitten jullie?

Wij zitten in 8 gymzalen door de hele Zaanstreek, in het kaartje hiernaast kunt u precies zien waar we zitten en wat voor u het beste aansluit.

Mijn kind wil op een tweede uur, mag hij/ zij daar ook een proefles van volgen?

Ja, dat mag. U ontvangt dan een korting op de kosten van het tweede uur

Proefles Lid worden