Selectie turnen

K&V heeft 2 selectie teams die bestaan uit de beste turners en turnsters van de vereniging. De selectie traint twee keer per week en doet ook mee aan wedstrijden tegen andere teams uit de Zaanstreek. Trainers en trainsters van de jeugdteams bekijken ieder kwartaal of er talenten bij zitten die naar de selectie kunnen doorstromen. Ook bij de selectie draait het om plezier, beweging en samenzijn maar wel met een competitief element.

 Laat uw kind genieten van energieke bewegingsactiviteiten en van de spanning die gepaard gaat met competitie. Deze lessen zijn gericht op samen bewegen, lachen en presteren. Het is voor de kinderen tevens een mooie gelegenheid om een sterke band op te bouwen en waardevolle momenten met elkaar te delen.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen: Kinderen ontdekken leuke en eenvoudige oefeningen die goed zijn voor lichaamsbeweging en coördinatie. 

Veilige Omgeving: Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen bewegen.

Ontwikkeling van Vaardigheden: Onze lessen helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen op een leuke en stimulerende manier.

Gemeenschap: Kinderen ontmoeten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen zo waardevolle vriendschappen opbouwen.

Competitie: De turners en turnsters van de selectie nemen het drie keer per jaar op tegen andere teams van het turn rayon Zaanstreek-Waterland. Deze wedstrijden zijn op zaterdag of zondag en duren ongeveer een halve dag.

Glamour: Tijdens turnwedstrijden draagt de selectie prachtige blauwe en fonkelende turnpakje. Ook is er speciale kleding die voor en na de wedstrijden gedragen wordt. 

Wanneer en Waar: De selectie traint op dinsdag en vrijdag. De groep tot en met 11 jaar van 17:00 tot 19:00 en de groep vanaf 12 jaar traint aansluitend van 19:00 tot 21:00 in De Greep.

Leeftijd: Er is een groep tot en met 11 jaar en een groep vanaf 12 jaar.

 

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten, samen lachen en het bouwen aan sterke banden. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen

Proefles Lid worden