Total work-out / aerobics

Kom mee doen aan energieke bewegingsactiviteiten! Deze lessen zijn speciaal ontworpen op verbetering van uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid en ontspanning. Iedereen kan mee doen. De lessen zijn op muziek en bestaan uit een warming-up, conditie- en krachtoefeningen en ontspanningsoefeningen. Deelnemers gebruiken hierbij steps, dumbells, elastieken en andere gymnastiekmiddelen en bij mooi weer gaat de groep naar buiten.

 

Wat We Bieden:

 

Leuke Oefeningen: Tijdens de lessen kan je genieten van prettige muziek die je motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Veilige Omgeving: Onze turnvereniging zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij kan bewegen.

Ontwikkeling van Vaardigheden: Onze lessen helpen de fysieke, sociale en motorische vaardigheden op peil te houden op een leuke en stimulerende manier. Dit heeft een positieve invloed op het lichaam en de geest.

Gemeenschap: Deelnemers ontmoeten nieuwe en oude kennissen en kunnen zo waardevolle vriendschappen opbouwen of onderhouden. Deze lessen staan bekend om hun gezelligheid en plezier.

Wanneer en Waar: Deze lessen zijn op maandag- en woensdagavond, vanaf 20:00 in De Greep.

Leeftijd: 18 Tot 65 jaar

 

 

Bij onze turnvereniging draait het om het creëren van waardevolle momenten en het bouwen aan sterke vriendschappen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Proefles Lid worden