Archief

"Kijk eens wat ik kan!"

Geplaatst op 29 oktober 2019

In de week van 4 november wordt er bij K&V weer een "Kijk eens wat ik kan!" week gehouden! Dit is hét moment om aan vrienden, familie, buren, etc te laten zien wat je allemaal op de les geleerd hebt. Iedereen is welkom om te komen kijken. Dus geef het alvast door!

Namens de PR-Commissie
(Ilya)

Te koop: Kopieermachine in uitstekende staat

Geplaatst op 30 september 2019

Een Ricoh MMPC 3002
Kan alle maten in zowel kleur als zwartwit afdrukken.
Ook het maken van boekjes is mogelijk.
De kwaliteit is prima.
Voor informatie kunt u kontakt opnemen met 06.23903393

Vriendjes en vriendinnetjes week!

Geplaatst op 5 september 2019

(alle lessen van 9 t/m 14 september)

Dag sportieve K&V-er!

Fijne vakantie gehad? Vast wel!
Ik wilde je even laten weten dat het volgende week vriendjes en vriendinnetjes week is bij Kracht & Vlugheid. Dit betekent dat je vriendjes en vriendinnetjes mee mag nemen naar de les! Uiteraard kunnen ze lekker meedoen. Volgens mij wordt dat hartstikke gezellig!
Tot volgende week!

Groetjes,
De leiding

Lessen beginnen weer!

Geplaatst op 9 augustus 2019

Na een fijne vakantie beginnen de lessen weer vanaf maandag 26 augustus 2019 !!

Allen weer, ook nieuwe leden, hartelijk welkom.

Nieuwe toestellen aanschaffen

Geplaatst op 16 juli 2019

Aan de ouders van de jeugdleden en aan de volwassen leden,

Wij willen nieuwe toestellen aanschaffen ten behoeve van Gymzaal de Greep. Het gaat om een springkast en een turnbalk.

De huidige springkast is sterk verouderd en de kast die wij op het oog hebben is, zeker voor de kinderen, veel gebruiksvriendelijker. Daarnaast zou een nieuwe balk ook geen overbodige luxe zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we veel geld nodig, ca. €4000,00! Daarom vragen we u een bijdrage van €10,- te storten op onderstaande rekening. Uiteraard is dat niet verplicht! En mocht u mensen/bedrijven kennen die een sponsorbijdrage zou kunnen leveren, is dat natuurlijk helemaal fantastisch!

Met vriendelijke groet,

Bob en Henny Zwaal

Rekeningnummer: NL52INGB0000706990 tnv Kracht en Vlugheid Zaandam

Sprookjeskamp 2019

Geplaatst op 7 juli 2019

Yes! Ook dit jaar mochten wij weer met een grote groep kinderen op Hemelvaartkamp! Al ruim 40 jaar gaat er elk jaar een groep kinderen met een te gekke ploeg leiding mee op kamp. Dit jaar was het thema "Sprookjes" en gingen we met ruim 40 kinderen naar Scouting Raboes in Laren. Het vertrek vanaf de Greep begon met een introductiespel, om te kijken bij welke groep jij het beste zou passen. Pas jij bij de heksen? Of ben jij meer een elfje? Of misschien wel een dwerg? Alle deelnemers kregen een gekleurd t-shirt en werden zo in groepen verdeeld.

Bij aankomst keken we onze ogen uit, wat een prachtige locatie, middenin het bos! Hoewel veel kinderen al jaren met ons meegaan, waren er ook dit jaar weer wat nieuwe kinderen mee. Daarom begonnen we, na het uitladen van alle spullen, met de kennismakingsspelen. Terwijl in de keuken al begonnen werd aan de kippensoep en de macaroni had iedereen de tijd om het kampterrein te verkennen. 's Avonds gingen we de hei op en werd er ’s nachts nog een smokkelspel gedaan voor de oudste deelnemers, waarbij de giftige appels van Sneeuwwitje gesmokkeld moesten worden. Daarna was het natuurlijk dik keten in de slaapzalen, en vrijdagochtend weer vroeg op!

Er werd begonnen met een vossenjacht in het dorp, waarbij allerlei sprookjesfiguren gevonden moesten worden. Je kreeg bij ieder figuur een zin uit een sprookje, die uiteindelijk 1 verhaal zouden gaan vormen. Daarna was er nog tijd om een lekker ijsje te halen bij de plaatselijke ijskraam en terug op het kamp stond Levend Ganzenbord op het programma, waarbij de deelnemers sprookjesachtige opdrachten moesten uitvoeren. Kun jij een stuk lopen in de Zevenmijlslaarzen van Klein Duimpje? Of vliegen op het tapijt van Aladdin? Na iedere goed uitgevoerde opdracht mocht er weer gedobbeld worden, om zo de finish te bereiken.

's Avonds hebben we lekker patat gegeten en daarna kon iedereen zich klaarmaken voor de Bonte Avond! Niet alleen was er disco, maar we hebben ook wat optredens gehad en konden marshmallows boven het kampvuur maken. Heel gezellig!

Zaterdagochtend was het, geheel tegen de traditie in, alweer tijd om de spullen te pakken. We zijn lekker gaan zwemmen in Bussum en hebben iedereen daarna weer helemaal schoon afgeleverd bij de Greep.

En toen zat kamp er alweer op! Wij willen de deelnemers bedanken voor een geweldig gezellig kamp! Wij hebben ons in elk geval prima vermaakt, alleen was het natuurlijk veel te kort! Volgend jaar maar weer vier dagen???

Namens de kampcommissie,
Anke

Meivakantie

Geplaatst op 15 april 2019

De meivakantie is van vrijdag 19 april 2019 tot en met zondag 5 mei 2019

Vanaf maandag 6 mei 2019 zijn de zalen weer open voor de lessen.

Hemelvaartkamp 2019

Geplaatst op 7 april 2019

We gaan weer op kamp! In het Hemelvaartweekend van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni. In deze brieven kunnen jij en je ouders alle info lezen. Inschrijven doe je via deze link: https://forms.gle/rPACXeyAKucr2RDs5.

1e kampbrief 2019
Aanmeldingsformulier 2019

Jaarverslag 2018

Geplaatst op 4 maart 2019

Het jaarverslag van 2018 van K&V staat online en is te vinden onder Leden > Clubblad. Of hij is direct te downloaden: Jaarverslag 2018.

"Kijk eens wat ik kan!"-week

Geplaatst op 28 september 2018

In de week van 5 november wordt er bij K&V weer een "Kijk eens wat ik kan!"-week gehouden! Dit is hét moment om aan vrienden, familie, buren, etc te laten zien wat je allemaal op de les geleerd hebt. Iedereen is welkom om te komen kijken. Dus geef het alvast door!

Vacature: Voorzitter

Geplaatst op 23 september 2018

In verband met het vertrek van de huidige voorzitter zoekt het Bestuur van de CG- en Sportvereniging Kracht & Vlugheid met spoed een nieuwe voorzitter v/m.

Download hier de volledige vacature.

Vakantie bijna voorbij!

Geplaatst op 21 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september 2018 beginnen alle lessen weer.

Wij hopen alle (nieuwe) leden weer te mogen begroeten na deze mooie en warme zomer.

Foto's hemelvaartkamp

Geplaatst op 4 juni 2018

Het heeft even geduurd, maar het fotoboek is af! Het fotoboek is hier te vinden. Het wachtwoord is op Facebook te vinden of per verzoek op te vragen via pr@krachtenvlugheid.nl.

Onderlinge Wedstrijden

Geplaatst op 23 april 2018

De volledige uitslagtabellen zijn hier te bekijken.

Ringzwaaiwedstrijden 2018

Geplaatst op 14 april 2018

De volledige uitslag van de ringzwaaiwedstrijden 2018 is hier te vinden.

Vorige Volgende