Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan CGV Kracht & Vlugheid Zaandam, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Gymnastiek- en sportvereniging Kracht & Vlugheid Zaandam ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Gymnastiek- en sportvereniging Kracht & Vlugheid Zaandam.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je CGV Kracht & Vlugheid Zaandam ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van CGV Kracht & Vlugheid Zaandam. Voor jou een kleine moeite, voor CGV Kracht & Vlugheid Zaandam zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van CGV Kracht & Vlugheid Zaandam. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Gymnastiek- en sportvereniging Kracht & Vlugheid Zaandam hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch CGV Kracht & Vlugheid Zaandam weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor CGV Kracht & Vlugheid Zaandam is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert CGV Kracht & Vlugheid Zaandam dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van CGV Kracht & Vlugheid Zaandam op

In de banner hieronder kun je zien hoeveel er al is opgehaald, help jij mee om dit getal te verhogen?